SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Värings Gymnastik O IF
Boul
Boulebanan vid Väringsvallen
VÄRINGS G&IFs BOULEBANA vid Idrottsplatsen i Väring 
Den 6 maj 2017 invigs den nyanlagda Boulebanan och vi hoppas att den kommer att bli till nytta och nöje för folk i bygden. Väringbygdens seniorer står för bygge av sarg samt att de åtagit sig bokning av banor samt att hjälpa till med inkassering av banavgifter. Så får det bli till att börja med. Utvärderas senare. 

För att finansierna banan behöver Värings GoIF få in pengar och därför får alla som spelar betala en avgift och följande gäller: Medlemskap i Värings G&IF, även stödmedlem, ger gratis tillgång till boulebanan. OBS! Medlemsavgift skall betalas till pg 51 38 13-6. Ej medlem i G&IF betalar 20 kr per speltillfälle (ca 2 tim/pass). Exempel: En medlem i G&IF samt 5 icke medlemmar skall spela boule en dag. Detta gäng skall då betala 5 x 20 kr. En i gänget tar ansvar (helst medlemmen i G&IF) för betalning. Hela summan kan betalas kontant till Bror Ekblom eller genom Swish till Gunilla Nilsson. Uppge ditt namn, (helst ansvarig), speldatum samt antal som betalat. 

Vill du boka boulebana, för att vara säker på att den är ledig, så kan du boka hos Bror eller Gunilla. Vill du spela, och banan är ledig, är det bara att spela samt betala enl ovan om du inte är medlem i Värings G&IF. Bror Ekblom, tel 0500 – 440432 
Gunilla Nilsson, tel 070 62 321 62. Du kan även swisha detta nummer.
 
Våra sponsorer