Värings GOIF
Årsmöte Värings Gif, Tisdagen 9 Mars kl. 19.00
2021-02-03 20:55
Här kommer det en kallelse till värings GIF`s årsmöte. Vi kommer under rådande omständigheter (covid-19) köra mötet digitalt via plattformen "TEAMS" . Det finns en app att ladda hem via sin smartphone alternativt via dator. Sök bara på teams så borde ni hitta rätt. välkomna!

Microsoft Teams-möte
Anslut på din dator eller mobilapp

/Styrelsen
Black Friday Förening
2020-11-21 19:35
Black Friday på Intersport! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen. *Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.
Utprovning och beställning Klubbkläder för 2020 hos Intersport Stallsiken
2020-01-27 13:33
Tisdagen den 18 februari och osdagen den 25 mars är det utprovning och beställning av klubbkläder hos Intersport Stallsiken Skövde för Värings Gif:s medlemmar.

Klicka på följande länk: Klubbkläder Intersport 2020.pdf » för mer info. Uppgifter om klubbkläder finns i länken: https://team.intersport.se/varings-gif

F14, 07/07 21:19